fbpx

 
 
Scrie un comentariu

dj petresti turda

Un cititor reclamă faptul că deși Consiliul Județean Cluj se ”laudă” cu intervențiile pentru deszăpezirea drumurilor județene, în realitate situația este cu totul alta! El a dat ca exemplu drumul județean Petreștii de Jos - Turda, trimițându-ne și o poză care să confirme susținerea sa.

 

”Pe Petreștii de Jos - Turda nici măcar nu a trecut vreun utilaj de ieri până în prezent. Să le fie rușine celor de la drumuri județene! Cred că au intrat în hibernare cu iarna asta. Poza este de azi de la ora 9.30 aproximativ, când am mers spre Petrești. Acum 2 ore am plecat spre Cluj de la Petrești și tot nu era dat cu plugul spre Crăiești. În schimb de la Ciurila spre Cluj era bun”, ne-a transmis Călin B.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate