fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

strada Viișoara

Un localnic din Viișoara aduce acuze administrației locale în privința unui drum comunal pe care-l tranzitează zilnic.

 

Drumul se află lângă parcul nou ce va fi dat în curând în folosință, artera de circulație nu este asfaltată și e plină de gropi și de noroi susține acesta.

Îi este greu domnului primar sa ducă pietriș în zona să putem umbla pe jos normal, nu în cizme de gumă?... bine că a făcut lângă un ditamai parcul, dar drumul e ca după război. Îmi rup mașina zilnic acolo...îl asfaltează anul viitor, dar până atunci mergem cu barca?” spune viișoreanul.

Contactat de TurdaNews primarul Ioan Roman ne-a declarat că începând de ieri acolo se pietruiește drumul iar astăzi va fi definitivat. Anul viitor strada este cuprinsă într-un program de asfaltare.

Aș fi preferat ca persoana respectivă să vină și să vorbească cu mine, nu să se adreseze mai întâi presei...ușa mea este mereu deschisă pentru oricine are o nemulțumire. Se rezolvă, e un drum cu mai multe probleme, apa stagnează acolo, se umblă și cu tractoarele s-au astupat și șanțurile....astăzi pietruim și anul viitor va fi asfaltat” promite primarul Ioan Roman.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator