fbpx

 
 
Scrie un comentariu

chiosc

Un peisaj deprimant te izbește în parcul din Turda Nouă, doar frunze uscate și „găinaț” de pasăre, sunt singurele elemente care împodobesc spațiul de relaxare.

 

Sesizarea a fost făcută de un cititor TurdaNews care apreciază efortul municipalității de-a face orașul frumos, doar că atenția administrației locale s-a concentrat numai pe zona centrală și Parcul Teilor, Turda Nouă a fost lăsată de izbeliște, este de părere acesta. Și nu e prima dată!

E frumos în zona primăriei și în parcul central, chiar și în Micro, dar noi din Turda Nouă nu existăm? O amărâtă de ghirlandă luminoasă străjuiește chioșcul din parc în zona bisericii reformate, nu un brad împodobit, la fel și în părculețul de pe strada Iorga....doar ciorile împodobesc copacii aici!” spune supărat reclamantul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

chiosc 2

buda parc

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate