fbpx

 
 
Scrie un comentariu

targ turda

Un turdean sesizează faptul că la intrarea în târgul (oborul) din Turda Nouă există o groapă cu apă înghețată, unde cei cu autoturisme își pot distruge mașinile. Din cauza faptului că groapa este adâncă de vreo 20 cm, și-a crăpat bara mașinii. Alții s-au blocat în acea groapă, ne mai spune cititorul.

 

”As dori sa va prezint escrocheria, dacă o pot numi așa, ce sa întâmpla mai exact in târgul din Turda Noua... Taxa de intrare le trebuie, dar sa amenajeze un pic nu pot... Îs curios cine ar trebui sa plătească daunele.

Am trimis o poza și cu dauna “mai exact bara crepata...”. Menționez ca nu este o mașina sport sau “low” mai exact joasa cum zic unii... Acolo apa are 20 de cm și e gheață la ieșire. Mai mulți oameni au rămas acolo. Nu se pot lua măsuri?! Taxa le trebuie, da e taxa de bani mărunți, dar unde se duc bani aia??? Târgul acela nu a fost renovat sau sa pună mâna cineva pe el de ani buni de zile! Va rog sa ii puneți sa vadă toată lumea”, a fost mesajul transmis de David D.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate