fbpx

 
 
Scrie un comentariu

stalp ana ipatescu

Un stâlp care se află la intersecția străzii Ana Ipătescu cu artera principală de ieșire din Turda, spre Alba Iulia (pe variantă), stă să cadă, atrage atenția un cititor al siteului nostru. El atrage atenția din partea celor responsabili, care pot verifica situația stâlpului și ar putea lua măsuri din timp, pentru a nu se produce un accident.

 

”Un stâlp de mare tensiune stă să cadă la intrarea străzii Ana Ipatescu și nimeni nu se sesizează! Ori cade pe oameni și omoară pe cineva, ori pe mașini... Sper să rezolve cineva problema până nu vor fi pagube”, ne-a transmis Dani D.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate