fbpx

 
 
Scrie un comentariu

gunoi primarie

O cititoare care locuiește în zona Primăriei Turda ne-a sesizat faptul că de mai mult timp ar fi deșeuri vegetale aruncate lângă tomberonul de lângă intrarea pe poarta Primăriei (accesul publicului la Taxe și Impozite și alte birouri), fără ca cineva să ia vreo măsură!

 

”Așa își face treaba Prival Ecologic”, a fost acuzația. 

Numai că, în acest caz, situația este mai delicată și mai complexă, pentru că Prival nu adună resturile vegetale decât în vaza unei comenzi, care ar trebui făcute de cetățeanul care solicită depozitarea acesturi resturi vegetale. Modul în care a procedat cetățeanul care le-a depozitat acolo nu este corect și poate fi sancționat, în cazul în care se va identifica persoana!

Cititoarea care a reclamat starea de fapt spune că ”de mai mult timp” sunt acele resturi vegetale acolo și că nimeni nu face nimic.

”Stau așa de mai bine de o lună de zile, dar dacă intebi raspund ca ei nu duc resturi vegetale și să le dăm foc in curte.Atunci vine poliția și te amendează că este interzis să facem foc.

Faptul ca trebuie să platim factura de gunoi indiferent că locuim sau nu la adresa respectiva sau daca suntem plecați in stainatate avind rezidență in altă țară și venim doar in vacanță”, ne-a transmis, indignată, cititoarea, dând de înțeles că... ar avea legătură cu depozitarea acelor resturi vegetale.

Dincolo de diferendul în care cititoarea nu are dreptate, cel puțin pe partea de procedură privind colectarea resturilor vegetale, problema rămâne și faptul că acest lucru s-a întâmplat chiar în apropierea Primăriei Turda, iar nimeni nu s-a sesizat! Oare nu există camere de supraveghere video în zonă, care să identifice persoana care a recurs la acest gest?!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate