fbpx

 
 
3 Comentarii

amenda politist 01

Un cititor, care a fost sancționat de un polițist de la Poliția Rutieră, ne-a transmis procesul verbal pentru a ne demonstra că acesta habar nu are să facă o adunare de amenzi, dându-i o sumă total aiurea! Conform acuzațiilor aduse de șoferul sancționat cu suspendarea permisului pentru o lună de zile, polițistul ar fi făcut următorul calcul: 290+435=652. În aceste condiții, el se întreabă dacă era capabil să ia deciziile luate în cazul sancționării sale!

 

”Un politist din Turda (Furdui Sorin) nu stie face o adunare care se invata in clasele primare! 

Si a gresit mult in efectuarea procesului verbal: pai daca un conducator auto nu da prioritate la trecere de pietoni, primul lucru pe care il faci ca agent de circulatie trebuie sa-i pui fiola acelui conducator, dar el s-a multumit cu luarea permisului pentru 30 de zile, ca asa avea ordin cred sau era cum am zis eu, baut, alta explicatie nu am luand 2 amenzi.

Una  ppentru neacordare de trecere pentru pietoni, care este frauda o demonstrez eu in instanta si a doua ca nu am avut asupra mea C.I. (cartea de identitate). Dar am prezentat permisul de conducere, deci m-am legitimat, nu era legal sa-mi dea o amenda pentru CI.

Abuzuri si plan la amenzi, le stim cu totii, dar nu prea avem curaj sa le relatam.

Ok. Dar tot conform legii, daca nu am CI si am alt document care imi atesta existanta in localitatea si la adresa respectiva, care este problema?! Mie organul de Militie, refuz sa le zic Politie, ca nu au ajuns la acel nivel, imi arata legitimatia, sa arate si ei cartea de identitate, la cerea noastra, ca si ei sunt cetateni ca noi, nu?!

Un politist care nu poate. Nu este capabil sa faca o adunare, cum dracu are putere de discernamant?! Cum ma poate el judeca pe mine daca am gresit sau nu? Asta este dilema: cum a gresit la calcul, ma intreb daca nu a gresit si cand a luat decizia de i-mi suspenda pentru o luna permisul... Ar trebui macar evaluat mai des de psiholog, zic eu...”, este nemulțumirea lui Dorel Moldovan.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

amenda politist 02

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mircea · 22:17 02.11.2018
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dani · 10:34 08.02.2019
  Am o intrebare. (nu tin cu politistul)
  Daca tu ai doar permisul la tine, si iti ia permisul si iti da dovada inlocuitoare 15 zile, tu mai poti conduce masina dar in acel moment nu ai nici C.I, nici permis, ai doar o amarata de foaie doveditoare, unde nu apare poza ta. Ce faci daca dupa 10 km te opreste alta politie? Cu certificatul de nastere nu merge.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 12:40 08.02.2019
   Sesizarea ta este corectă, din punctul meu de vedere...
   I-am explicat acest lucru persoanei care a făcut sesizarea, respectiv că este obligat (orice cetățean) să aibă asupra sa actul de identitate.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate