fbpx

 
 
Scrie un comentariu

tren cluj aglomerat

Dezastru pe ruta CFR spre Cluj-Napoca, în această seară! oamenii au fost nevoiți să se închesuie în vagoane, în condiții inumane, unii găsindu-și loc cu greu chiar și la WC-ul vagonului! Un călător a filmat totul și ne-a transmis detalii, considerând că așa ceva nu este normal într-o relație dintre transportatorul CFR și călători.

 

”E jalnic ceea ce se întâmplă cu mijloacele de transport în comun și nu doar cele feroviare. Dar în cazul de față se poate observa foarte ușor cum studenții și alți oameni ce folosesc acest mijloc de transport în comun stau lipiți unul de altul și înghesuiți în vagoane, plătind statului sau cezarului, după cum se spune, ce este al cezarului. Și ce primim în schimbul biletului plătit? 2 ore de călătorie către Cluj și alte orașe, in picioare in aceste trenuri jalnice.

Doriți să rămânem în țară, pe când voi nici macar nu vă indeplinți datoria că acești oameni cu statuturi diferite, in cadrul societății, să ajungă la locul lor de munca sau la facultățile de studiu. E jalnic, e dureros, și pe de altă parte e și mizerabil, nu doar cadrul in care se desfășoară călătoria, ci si atitudinea CFR fata de călători, începând de la așa numitul controlor de bilete care se sustrage cu vorbe urâte și jignitoare, spunandu-le oamenilor să coboare dacă nu le convine și alte replici ce chiar nu își aveau locul.

Oricum nervii de oțel, ai oamenilor, răbdarea pusa la incercare și mirosul execrabil al toaletelor deschise, deoarece chiar și în acel loc oamenii stăteau înghesuiți în picioare, a atins limita. Va rog să afișați și să distribuiți. Poate așa se va schimba ceva și acei "inalți demnitari" se vor simți și vor face ceva in acest caz. Jalnic...

Poate așa se va trage un semnal de alarmă, pentru că deja mijloacele de transport în comun subjuga sub orice forma demnitatea oamenilor, care obosiți se intorc sau se duc la munca sau diferite locații.

Multi oameni rămânând încă în stații, fără mijlocul de transport deplasării către locul de munca sau casă. Copii mici și bătrâni in picioare înghesuiți chiar și în toalete. E alarmant ce se întâmplă.

Acestea sunt s-au întâmplat astazi, in drum către Cluj”, ne-a transmis Roland Z.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate