fbpx

 
 
1 Comentariu

masina salubritate

Un cititor din Câmpia Turzii, care locuiește pe strada Călărașilor din Câmpia Turzii, ne-a sesizat faptul că mașina de salubritate care a ridicat gunoiul, în această după-amiază, în jurul orei 17.00, a lăsat dezastru în urma sa.

 

Mai precis, mașina s-a urcat cu roțile pe marginea trotuarului și l-a distrus. ”Acum 5 minute a plecat mașina de salubritate. Au lăsat dezastru în urma lor”, a spus cetățeanul din Câmpia Turzii.

Nu este prima dată când există reclamații la modul în care angajații societății își fac treaba. 

În luna august 2018, un alt cetățean a depus o sesizare la Poliția din localitate, după ce pe camerele de vedere se vede cum mașina care ridică gunoiul a distrus un tomberon aparținând imobilului unde funcționează o clinică stomatologică.

Citește și:

Șofer al societății de salubritate din Câmpia Turzii, acuzat de distrugere!

Cel care a reclamat, Horațiu Hatos, spunea atunci că pe lângă faptul că serviciul de salubritate este prestat neprofesionist, de reproșat este și atitudinea angajaților, care după ce au produs paguba nici măcar nu și-au cerut scuze, anunțând proprietarul tomberonului, preferând să meargă mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

La finele lunii august 2018, consilierii locali din Câmpia Turzii au aprobat, în unanimitate (adică, toți!) majorarea de tarife la salubritate cu circa 40% pentru populație!

Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA a invocat următoarele motive pentru majorarea tarifelor: creșterea cheltuielilor cu transportul și depozitarea deșeurilor la un depozit conform, creșterea salariului minim pe economie și creșterea asigurărilor RCA a autovehiculelor companiei.

Însă, în cadrul aceleiași ședințe, directorul Companiei de Salubritate Câmpia Turzii SA, Cristian Cîmpean, a prezentat și un raport de activitate pentru primul semestru al acestui an (ianuarie-iunie 2018), din care rezulta că societatea este pe profit! Profitul realizat în primele 6 luni era de 7.372 lei. Cu alte cuvinte, toate motivele invocate de director, pentru majorarea tarifelor, erau incluse în situația societății pe primul semestru, iar cu toate acestea nu au existat probleme financiare, societatea fiind pe profit! Cel puțin... pe hârtie!

Citește și:

Ce se ascunde în spatele majorării de tarife la salubritate, în Câmpia Turzii?!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Liviu · 06:41 12.10.2018
    Tarifele RCA au au fost "crescute" probabil chiar de ei daca nu le incheie cu garantia celui mai mic pret al momentului de pe piata.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate