fbpx

 
 
Scrie un comentariu

strada stadionului

Andrei Incze, administratorul blocului de locuințe situat pe strada Stadionului nr. 9, în apropiere de complexul Pelicanul, ne-a transmis câteva fotografii cu strada respectivă, pentru a prezenta starea precară a căii de acces spre blocul cu locuințe.

 

”Am constatat astazi ca in zona Complex Pelicanul, pe unul din stalpii de curent s-au montat indicatoare cu inscriptia Strada asfaltata (spre Bazin inot), respectiv Strada neasfaltata (spre Strada Campiei). Cu aceasta ocazie as dori sa salut initiativa ingenioasa acelui care a montat inscriptiile sus mentionate, in ciuda faptului ca sunt ilegal montate. Locuitorii acestei zone au facut de nenumerate ori sesizari si au depus memorii catre Primaria Turda si Prefectura Cluj,acestea nefiind solutionate.

As vrea sa mai adaug ca strada esta impracticabila,sesizarile catre Primaria Turda sunt facute din 2008 pana in prezent fara niciun rezultat.”. ne-a transmis Andrei Incze.

Practic, se dorește o intervenție pe strada respectivă, cu acces din strada Câmpiei, pentru o nivelare cu grederul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate