fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

vandalism stp

Un act de vandalism a avut loc în cursul acestei nopți, cel mai probabil, în stația STP din zona străzii Barbu Lăutaru din Turda. Un panou de sticlă a fost spart complet, iar călătorii au fost oripilați de acest act de vandalism.

 

”Un perete de sticla s-a distrus in totalitate si cioburile s-au imprastiat peste tot”, ne-a transmis Cristian S.

Din nefericire, nu este un act singular, în ultimul timp fiind consemnate mai multe acte de distrugere a unor bunuri publice.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator