fbpx

 
 
Scrie un comentariu

paianjeni

O cititoare ne-a semnalat faptul că a văzut mai mulți păianjeni ”ciudați” în zona parcării Ștrandului din Băile Turda, situat lângă grădina zoologică în reconstrucție.

 

”Seamănă cu niște pui de tarantule. I-am fotografiat în zona parcării ștrandului din Băile Turda. Și mi-a spus cineva că a văzut într-o seară vreo 10 exemplare. Eu aș tinde să cred că sunt pui de tarantule. Dar nu știu sigur. Mă gândeam că poate verifica cineva, poate este invazie. Măcar să fie anunțat cineva competent, să se facă o dezinsecție”, ne-a transmis Alexandra T.

La fosta grădină zoologică au fost și exemplare de păianjeni exotici.

UPDATE:

Precizarea unui cititor: Lycosa singoriensis, sau "Tarantula romaneasca" sau "Paianjen de pamant" , traiesc in toata Romania.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate