fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

str cocosului

Unul dintre cei cititorii noștri ne-a trimis fotografii cu strada Cocoșului, transmițându-ne că taxi-urile nu primesc comenzi de pe Cocoșului, datorită stării extrem de proaste a carosabilului.

 

Așa arată strada Cocoșului la un an după declarația domnului primar Cristian Matei ~Această stradă se va asfalta în regim de urgență~, taximetriștii nu vor să audă de comenzi pe strada Cocoșului, salvarea nu urcă pe strada Cocoșului, de Pompieri sperăm să nu avem nevoie.”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator