fbpx

 
 
1 Comentariu

reclamatii

O cititoare reclamă faptul că persoanele care locuiesc în containerele puse la dispoziție de Primăria Câmpia Turzii, în zona coloniei de pe strada Vasile Goldiș, fac gălăgie seară de seară (muzică dată la maxim), fără ca cineva să facă ceva, deși s-au făcut sesizări la Poliția Locală.

 

”Imi fac curaj sa va scriu la ora asta tarzie, din cauza ca nopti intregi la rand intreaga strada Vasile Goldis nu poate sa aiba parte de o noapte linistita fara muzica la maxim data de persoanele care stau in containerele aduse de Primarie la marginea coloniei. Am sesizat de nenumarate ori Politia Locala, care nu face nimic. Chiar trebuie sa suportam o strada intreaga balamucul acestor inculti? Care nu muncesc si toata ziua sunt pusi pe distractii?! Nu se poate lua nici o masura impotriva lor? Nu inteleg de ce toata lumea respecta orele de liniste pe cand acestia nonstop deranjeaza linistea publica. Ca si o ultima speranta am apelat la d-voastra”, ne-a transmis cititoarea TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate