fbpx

 
 
4 Comentarii

camion defect ct

Un autocamion de mare tonaj, care a ieșit de pe strada Republicii din Câmpia Turzii, cu direcția spre centrul localității, s-a defectat chiar în intersecție, în urmă cu puțin timp, blocând toată circulația pe artera principală!

 

”Nu se poate așa ceva! Că fac transport de tonaj greu pe strada Republicii, pe care au distrus-o în totalitate, cu complicitatea administrației locale, nu mai zicea nimeni nimic, că ne-am dat seama că-s protejați și că nu avem ce face. Ni se spunea că nu-i adevărat, că inventăm și altele. Uite că acum ditamai camionul de tonaj greu s-a blocat în intersecția dintre Republicii cu strada principală și am putut să-l fotografiez! Nici acum nu există?! Mare atenție: era cu direcția spre centrul Câmpiei, unde din câte știu eu n-ar avea voie să circule! Îi pasă cuiva?! A cui este acest camion care își permite să facă ce vrea?! Spuneți public! Solicit administrației locale să prezinte situația acestor transportatori de mare tonaj, cine le dă voie să treacă prin centrul localității, dacă au voie și dacă au luat vreo măsură (și câte) împotriva lor! Ca cetățean, am dreptul să știu aceste lucruri! Dacă vor continua să tacă, am să înțeleg că șpaga a fost mult prea consistentă pentru a mai scoate un cuvințel! Atunci, măcar să spună cât e șpaga, că poate facem coletă cetățenii din oraș, ca să nu-i mai lase să treacă! Le dăm noi o șpagă mai mare, dacă așa se rezolvă lucrurile!”, ne-a transmis Cristian M.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorin Lojigan · 22:51 28.07.2018
  Toată șpaga pe care a primit-o adminsitraía o împărțim. Promit. Te aștept după partea ta la primărie.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adrian · 11:44 29.07.2018
  Ba cititor prost, nu are voie sa circule in oras dar pe unde dracu vrei ss mearga la Henkel de ecemplu sau la Caramida la Boldut sau unde are omu firma ca doar nu la parca in cluj. U biciclist fiind de unde (CENZURAT) mea sa stii. Bine punctat Dorin Lojigan
  • Acest comentariu este nepublicat.
   @ TurdaNews · 15:18 29.07.2018
   Pe viitor, te rugăm să nu mai folosești cuvinte obscene, pentru că vom fi nevoiți să-ți blocăm dreptul la opinie, atâta timp cât nu reușești să ți-o exprimi cuviincios.
   Sprijinim libertatea de opinie, încurajăm cititorii să-și spună părerea, însă nu agreem folosirea unor cuvinte vulgare, triviale, în spațiul public.
   Mulțumim pentru înțelegere!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alin Alin · 11:49 29.07.2018
  Camionul este al unei societati din Campia Turzii, care se ocupa cu colectarea deseurilor feroase. Accesul inspre centrul orasului nu cred ca este interzis pentru acest camion, avand in vedere ca este riveran. Plus ca prezenta autocamioanelor este un indiciu al activitatii economice, ceea ce este bine.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate