Scrie un comentariu

stirea groapa

Un autobuz de transport călători al Alis Grup a dat într-o groapă de pe strada Ștefan cel Mare (zona din apropierea malului Arieșului), iar în urma impactului s-a spart un geam lateral, 2 călători fiind răniți ușor.

”A avut loc un incident azi, autobuzul a dat intr-o groapa si geamul s-a spart si a cazut peste calatori. Poate in felul asta mai atragem atentia asupra asfaltarii drumurilor. Nu stiu exact cum se numeste strada, dar e renumita pentru craterele imense pe care le adaposteste. E cea care trece pe langa Pompieri in Turda. Acolo s-a petrecut incidental. A intrat cu roata intr-o groapa mai adanca si in urma impactului s-a spart geamul. O femeie a fost usor ranita la fata. Eu si o femeie am fost usor raniti, dar n-a fost nevoie de interventie medicala. Soferul autobuzului insa a dat dovada de omenie, s-a oferit sa o transporte pe doamna la Urgente dar aceasta a refuzat. Putea fi mult mai grav. Dar intotdeauna poate exista o data viitoare, daca nu se iau masuri!”, ne-a sesizat Cătălin I.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator