fbpx

 
 
Scrie un comentariu

strada motilor

Un locuitor de pe strada Moților din Turda atrage atenția că strada este aproape impracticabilă, iar gropile care s-au format pun în pericol integritatea autoturismelor. Din acest motiv, inclusiv taximetriștii refuză comenzile de pe această stradă. Se solicită măcar intervenția pentru reprofilarea străzii, în condițiile în care strada este cuprinsă în proiectul european al CAA (extindere rețea de canalizare), dar și pentru asfaltare, prin fonduri guvernamentale (PNDL 2).

 

”Așa arată strada de mult timp. S-au făcut numeroase sesizări la Primărie, am primit și numere de înregistrare, dar am rămas cu promisiunile. De câte ori fac comandă la taxi, primim refuz pentru drumul pe care îl avem. Mulți șoferi au agățat toba de la mașini, gropile sunt foarte adânci și sunt pline cu apă și așa se păcălesc mulți care trec prin apă. S-au făcut sesizări aproape la 2 saptămâni, de-astă primăvara. Dar...atât.”, ne-a transmis Simona M.

Strada Moților este cuprinsă pe lista străzilor incluse în proiectul european al Companiei de Apă Arieș, pe această stradă urmând a se extinde rețeaua de canalizare menajeră.

Citește și:

Lista străzilor care vor beneficia de lucrări în cadrul proiectului cu finanțare europeană al CAA

De asemenea, strada este prevăzută în Lot 3 Cartier Industrial, care a primit finanțare guvernamentală, prin PNDL 2.

Proiectele prevăd modernizarea a 19 străzi în cartierul Industrial, dispuse pe două loturi. Vor fi asfaltate străzile și trotuarele, se vor reabilita rigolele de colectare a apei pluviale, amenajarea spațiilor verzi.

Fază proiecte: S-au semnat contractele de finanțare, licitație finalizată pentru execuție, licitație pentru proiectare în faza de evaluare a ofertelor. Valoare: 24.762.120 Lei

Citește și:

Cum se va realiza asfaltarea străzilor în Turda? Strategia de modernizare, pe înțelesul tuturor (VIDEO)

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate