fbpx

 
 
Scrie un comentariu

banane viermisori

”Am cumpărat ieri banane și m-am înspăimântat când am văzut că toate erau pline de viermi! Noroc că am observat eu și nu au luat copii să le mănânce, direct, cum fac de fiecare dată!”, este mesajul transmis de o cititoare care a descoperit viermișorii în bananele cumpărate.

 

”Să fiți atenți ce cumpărați!”, este mesajul transmis de Cristina H., după experiența pe care a avut-o în urma unor cumpărături efectuate la magazinul Carrefour Market din centrul Turzii.

Ea spune că a cumpărat bananele ieri, iar azi a descoperit că acestea erau pline de viermi. ”Sunt foarte periculoși, dacă nu ești atent și consumi astfel de banane! Noroc că nu au ajuns la copii”, transmite cititoarea noastră.

”Aseara doar le-am pus la locul potrivit cu pungă cu tot... Nu le-am despachetat.... Acum am luat una si m-am îngrozit. Nu e vorba de cei 3 lei... E vorba despre sănătate... Sunt foarte periculoși acei viermi”, a mai spus Cristina H.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate