fbpx

 
 
Scrie un comentariu

coloana turda

Intrarea în Turda, dinspre Cluj-Napoca, este aproape blocată, sesizează un cititor. Situația durează de câteva ore (aproximativ 14.30). Se înaintează foarte greu.

 

”În acest moment este coloană de mașini pe banda dinspre Cluj înspre Turda, de pe Dăbăgău. Oare cei responsabili cu circulația țtiu asta? La Chimie 3 stopul nu funcționeaza, iar șoferii se mișcă foarte încet din această cauză. Din Copăceni până la Penny lângă spital faci 25 de minute. Oamenii întarzie la serviciu... Nu se pot lua oare măsuri?

De regula, vinerea nu funcționează semaforul de lângă parc. Și când se oprește asta se întâmplă. Soțul meu e șofer... Oamenii îi sar în cap că nu ajunge la timp”, ne-a transmis Codruța N.

Situația este redată și pe Google Maps (culorile roși sau roșu întunecat reprezintă zonele în care se circulă greoi la această oră):

harta trafic.ro

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate