fbpx

 
 
Scrie un comentariu

sens giratoriu

În zona străzii 22 Decembrie 1989, la ieșirea din Turda spre Alba Iulia, la intersecția cu drumul care merge spre Mihai Viteazu a apărut un sens giratoriu... invizibil! Spunem invizibil pentru că deși există presemnalizările unui sens giratoriu și indicatoarele de ”cedează trecerea”, la intersecția respectivă... lipsește sensul giratoriu! Asta le dă bătăi de cap șoferilor, care nu știu cum să reacționeze!

 

”Ținând cont de macaje și indicatoare, poate fi considerată aceasta o intersecție cu sens giratoriu?

Primăria o fi făcut altceva cu banii pentru realizarea giratoriului (spații verzi, de ex.), dar oare poliția rutieră nu a trecut niciodată prin intersecția aia?

Cu siguranță acea intersecție nu e marcată și semnalizată corespunzător. Din ce am văzut, șoferii merg pe principiul  "cel care are drumul drept are prioritate". Nicio legătură cu indicatoarele.

Am ajuns acolo și n-am știut dacă e giratoriu sau o intersecție în care se acordă prioritate de dreapta, fiind pe toate străzile indicatoare de cedează. Am ales regula priorității de dreapta pentru că nu am văzut indicatoare de giratoriu. Să pună indicatoare de giratoriu pe același stâlp cu ălea de cedează și ceva în mijloc (balize, 3 borduri, altceva care să oblige ocolirea circulară a centrului intersecției). Cum faci o întoarcere acolo, fiind în sens giratoriu? Credeți că vă va da cineva prioritate?”, ne-a sesizat Valentin I.

El ne-a transmis și un filmuleț elocvent privind acea intersecție și semnalizările care există.

UPDATE:

Problema sesizată a fost rezolvată în cursul zilei de azi, semnalizarea sensului giratoriu fiind îndepărtată.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate