fbpx

 
 
Scrie un comentariu

asfalt surpat

Un cititor care locuiește în zona Micro 1 ne-a sesizat faptul că pe strada Balladei, zona de lângă Școala ”Avram Iancu”, s-a surpat asfaltul sub roata unui autoturism.

 

”Am trecut prin zonă și am văzut când omul a încercat să facă o manevră de întoarcere și s-a rupt asfaltul. A căzut cu mașina în groapă! După ce a scos mașina din groapă s-a făcut o semnalizare cu o creangă de copac. Cred că era ceva canal asfaltat acolo”, ne-a transmis Cătălin S.

Incidentul s-a produs sâmbătă, în jurul amiezii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate