Scrie un comentariu

masini parcate

O cititoare a sesizat faptul că în zona străzii Zorilor nr. 10 sunt parcate 5 mașini, de foarte mult timp, care nu sunt folosite, și solicită intervenția Poliției Locale, pentru a verifica situația, având în vedere că sunt parcate pe domeniul public și zac nemișcate de mult timp.

 

”Pe str. Zorilor în dreptul  blocului nr. 10 F6 sunt 5 mașini  (epave)  care stau acolo de foarte mult timp. Mai mult de  atât, în spatele mașinilor se află  și o fosă de  canalizare, care  la câteva luni trebuie  golită, iar cei de la companie nu pot intra să-și  facă  treaba. 

Mașinile sunt ale unei doamne care locuiește pe str. Hategului. Avem rugămintea  să se  sesizeze si Poliția Locală  pentru a se face ordine  în acea zonă, mai ales că sunt mulți șoferi care nu au unde să parcheze mașinile.  Vă mulțumesc!”, a sesizat Mariana C.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator