fbpx

 
 
Scrie un comentariu

masini parcate

O cititoare a sesizat faptul că în zona străzii Zorilor nr. 10 sunt parcate 5 mașini, de foarte mult timp, care nu sunt folosite, și solicită intervenția Poliției Locale, pentru a verifica situația, având în vedere că sunt parcate pe domeniul public și zac nemișcate de mult timp.

 

”Pe str. Zorilor în dreptul  blocului nr. 10 F6 sunt 5 mașini  (epave)  care stau acolo de foarte mult timp. Mai mult de  atât, în spatele mașinilor se află  și o fosă de  canalizare, care  la câteva luni trebuie  golită, iar cei de la companie nu pot intra să-și  facă  treaba. 

Mașinile sunt ale unei doamne care locuiește pe str. Hategului. Avem rugămintea  să se  sesizeze si Poliția Locală  pentru a se face ordine  în acea zonă, mai ales că sunt mulți șoferi care nu au unde să parcheze mașinile.  Vă mulțumesc!”, a sesizat Mariana C.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate