fbpx

 
 
Scrie un comentariu

strazi inundate

Doi cititori din Turda ne-au transmis înregistrări video din zona în care locuiesc, arătând ceea ce se întâmplă după fiecare ploaie, respectiv inundarea străzilor.

 

”Puneți să vadă și domnul primar! Suntem în anul 2018 și noi suntem cu hazna în curte, că nu avem canalizare! De ce nu ne lasă să ne legăm la canalizarea industrială, care trece prin zona noastră?! Se poate face ceva?!”, ne-a transmis Bogdan P., care locuiește în zona intersecției străzilor Fabricii cu Locomotivei și Moților.

În acea zonă nu există canalizare. Canalizarea va fi introdusă prin noul proiect european al Companiei de Apă Arieș SA. Informații despre străzile cuprinse în proiect pentru extindere/reabilitare rețele de apă și canalizare, se pot obține la linkul de mai jos. 

Citește și:

Lista străzilor care vor beneficia de lucrări în cadrul proiectului cu finanțare europeană al CAA

Un alt cititor, care locuiește în zona străzii Luptătorilor, a sesizat faptul că la fiecare ploaie se adună apa pe stradă și există pericolul să intre în curțile oamenilor. Cătălin S. spune că pe stradă există canalizare, însă nu are capacitatea să preia apa. 

”Poate faceți o știre frumoasă și pe marginea acestui subiect ca sa afle și primarul Turzii, ca altfel nu are cum (probabil el crede că totul e perfect). Este strada Luptătorilor! Strada are canalizare. Eu n-o sa intru acolo sa vad daca e înfundat ceva sau nu. Probabil nu face față la un debit mai mare de apă. Oricum se vede și faptul că strada e inclinata in partea in care se adună apă. Daca s-ar asfalta, ar trebui îndreptată la un nivel (sa nu fie inclinata intr-o parte) și atunci poate ar dispărea problema”, ne-a transmis Cătălin S.

În ceea ce privește strategia de asfaltare, anunșată de municipalitate, informații se pot obține de la linkul de mai jos.

Citește și:

Cum se va realiza asfaltarea străzilor în Turda? Strategia de modernizare, pe înțelesul tuturor (VIDEO)

UPDATE:

O sesizare similară s-a făcut și de pe strada Baladei nr. 1B. ”Există canalizare. Să știți ca au turnat asfalt și nu au dat cădere apei către canal, de fiecare data când ploua tare așa se întâmplă. De multe ori nu putem ieși din scara”, ne-a sesizat Moldovan S.

sesizare baladei

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Vezi imagini video cu problemele sesizate de cetățeni:

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate