fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

produs expirat

O turdeancă a sesizat faptul că la raionul de mezeluri, de la magazinul Carrefour Market din centrul Turzii, ar exista mai multe produse cu termenul de valabilitate expirat!

 

”Am fost azi în Carrefour (fosta Billa) pentru a face niște cumpărături. Ajunsă la raionul cu mezeluri am avut nefericita surpriză de a vedea că, nu doar unul, ci mai multe dintre acestea erau expirate și nu doar de ieri. Sunt mulți cumpărători care nu se uită la data expirării, doar le pun în coș. Ar trebui să fie mai atenți, atât cumpărătorii, cât și cei care au obligația de a verifica data expirării a produselor! Rușine!”, ne-a transmis Maria.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator