fbpx

 
 
Scrie un comentariu

zona materna

O cititoare ne-a sesizat faptul că zona Materna încă nu a intrat într-un proces de înfrumusețare, așa cum se întâmplă în zopna centrală a orașului, deși este o zonă importantă, des circulată, care poate fi considerată ”un al doilea centru” al localității.

 

Tocmai de aceea, cititoarea TurdaNews consideră că trebuie acordată atenția cuvenită și acestei zone.

”Oare pe cand si niste flori frumoase la Materna? E o zona atat de circulata si arata asa urat... Pacat! Sa speram ca cineva va lua masuri!”, ne-a transmis Andreea V.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate