fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

zona ploaie

Un cititor a sesizat faptul că, după fiecare ploaie, zona garajelor din apropierea Policlinicii Oprișani este inundată de apă, împiedicând astfel accesul din zona Micro 1 însptre zona Policlinicii sau spre Materna.

 

”Asa arata calea de acces in zona Policlinicii Oprisani dupa fiecare ploaie. Există o gura de canal chiar in mijlocul balti care e infundata. Am facut sesizari la CAA, au venit, au vitanjat si au plecat fara a curata canalul respectiv. Partea mai suparatoare e ca refuleaza apa reziduala si miroase foarte urat”, ne-a sezizat cititorul TurdaNews.

Problema mai mare este că, din câte știm, în acea zonă este teren privat, care a fost revendicat și obținut conform legii (proprietarii garajelor plătesc chirie către o persoană fizică, nu către administrația locală), iar administrația locală nu ar putea interveni cu eventuale lucrări.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator