Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Unii șoferi reclamă blocarea sensului giratoriu din Piața Romană, la amiază!

kaufland 650x100 22.12

sens blocat

Un șofer ne-a transmis indignarea sa privind acțiunea de blocare a sensului giratoriu din Piața Romană, pentru descărcarea de piatră dintr-un camion, fapt care a condus la unele blocaje în trafic.

 

”Vedeti incompetenta autiritatilor. E blocat sensul giratoriu pana la MOL pe stradaStefan cel Mare, ca s-au gandit ei, in amiaza, sa descarce piatra in sensul giratoriu ala mare, la ora 13. Rusine! Sa ii dati la ziar”, ne-a transmis șoferul indignat.

Pe de altă parte, problema este că cei de la Prival, care efectuează lucrarea, nu au cum să amâne descărcarea pietrei în acea zonă, odată ce camionul a sosit, motiv păentru care își cer scuze pentru eventualele neplăceri cauzate.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...