fbpx

 
 
Scrie un comentariu

dezinsectie ct stire

Un cititor din Câmpia Turzii a surprins mașina care efectua dezinsecția pe străzile din municipiu, la miezul nopții, pulverizând soluția peste mașinile parcate pe stradă.

 

”Uitați video cum se făceau aseara, pe la ora 00, deratizări lângă fosta secție de poliție. Tot au stropit mașinile de lângă.”, ne-a transmis cititorul nostru din Câmpia Turzii.

”Facem mențiunea că substanțele folosite pentru dezinsecție nu dăunează sănătății umane, ele acționând doar în cazul insectelor si artropodelor”, au dat asigurări, înainte de debutul campaniei de dezinsecție și deratizare, reprezentanții administrației locale.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate