fbpx

 
 
Scrie un comentariu

gunoi castru

O cititoare ne-a transmis câteva fotografii privind noile rampe clandestine de gunoi apărute în zona castrului roman de la Turda.

 

În apropierea obiectivului turistic a apărut o adevărată groapă de gunoi unde au fost depozitate materiale de construcții de către persoane care au preferat să se debaraseze de ele direct pe câmp, în loc să plătească o taxă către compania de salubritate pentru a le fi ridicate cu un container special.

„În apropiere de Castru Roman se naște o noua groapă de gunoi. Probabil este planificata ca o noua atracție turistica deoarece autoritățile nu fac nimic doar daca mizeria ajunge in pragul primăriei. În aceasta perioadă sunt mulți vizitatori in zona și groapa de gunoi se tot lărgește pe marginea drumului. Pe când se iau masuri? Nu interesează pe nimeni?” este semnalul de alarmă tras de turdeancă.

UPDATE 08.05.2018:

”Poliția Locală a identificat și sancționat contravențional o persoană care depozita ilegal deșeuri în zona Cetate. Facem din nou apel la cetățenii Turzii să respecte și să protejeze mediul înconjurător.”, precizează oficialii Poliției Locale.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate