fbpx

 
 
Scrie un comentariu

dp garaj

Florin Taloș a sesizat pe rețelele de socializare că angajații societății Domeniul Pubic Câmpia Turzii SA lucrează de 2 zile la un garaj, care se presupune a fi al secretarului municipiului, Niculae Ștefan.

”De doua zile DP are o lucrare, la umbra si pe racoare. La cine oare? Oare sa fie la garajului secretarului din primarie? Pe factura si chitanta? Dar pe santierul din piata Mihai Viteazu atunci cine lucreaza de atat de mult dureaza?”, a sesizat Florin Taloș.

”Am mai vazut lucrari de-astea pe Dr. Ion Ratiu, unul a iesit din magazinul de-acolo cu berea, unul bea deja din alta sticla, iar restul stateau tolaniti pe spatiul verde la umbra”, a comentat Delia Chetan.

Așteptăm poziția directorului de la SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, fost coleg cu secretarul municipiului, în Primăria din localitate!

Pe de altă parte, dacă este reală informația, secretarul municipiului ar trebui să explice cum a ajuns în posesia acelui garaj, în condițiile în care nu are mențiuni de acest gen în declarația de avere (din informațiile noastre, și-a cumpărat un apartament în zonă, care nu figurează în declarația de avere; care, de asemenea, nu face referire nici la vreun autovehicul deținut).

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate