fbpx

 
 
Scrie un comentariu

gunoaie vale

Un cititor ne-a transmis o înregistrare video, realizată în această după-amiază, în care a reușit să surprindă doi bărbați, în timp ce aruncau, peste pod, gunoaie în vale, în zona Turda Nouă.

 

Este vorba de podul de pe Barițiu înspre Parc, în Turda Nouă.

”Pe ăștia sigur i-a plătit cineva... Că erau părți de mașini”, ne-a precizat cititorul.

Din înregistrare se vede cât se poate de clar cum aruncă gunoaiele direct în vale, peste pod.

În ultimul timp, administrația locală a realizat mai multe acțiuni de curățire a văii care traversează Turda, dar și a rampelor neautorizate de gunoi, încercând astfel să înfrumusețeze orașul. Însă, acțiunile de aruncare a guboaielor aiurea au continuat. S-au pus camere de supraveghere video, în unele locuri, iar Poliția Locală a demarat acțiuni de depistare a celor care fac astfel de gesturi, semnalând constant persoane prinse în flagrant.

Din nefericire, nu poate fi supravegheată toată Turda, în mod optim, tocmai de aceea este nevoie și de o implicare a cetățenilor în acțiunile de păstrare a curățeniei și a unui oraș frumos.

Citește și:

Un oraș nu poate fi mai curat de cât își doresc locuitorii săi!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate