Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Amendat dintr-o eroare! Dar, totuși, e somat să-și plătească amenda!

kaufland 650x100 22.12

Un turdean reclamă faptul că un polițist local l-ar fi amendat pe nedrept, în data de 7 februarie 2018, iar apoi i-a spus că va anula proces verbal, după ce s-a constatat eroarea. Totuși, în urmă cu câteva zile, turdeanul respectiv a primit acasă somația de plată a amenzii de 290 de lei! Iar acum e hotărât să-l denunțe pe polițistul local care i-a aplicat amenda în mod incorect!

 

Sergiu spune că a intrat de pe Calea Victoriei, înspre strada Trandafirilor și a fost oprit de un polițist local, care a spus că-l sancționează pentru că nu a ținut cont de semnele de circulație, intrând pe ”interzis”. Exact acest lucru l-a menționat în procesul verbal întocmit cu această ocazie!

Numai că, șoferul circulase corect, pe drum cu sens unic dinspre Calea Victoriei spre strada Trandafirilor!

”Am prezentat documentele regulamentar  și am primit amenda și puncte de penalizare. Aiurea... De la un polițist comunitar care nici nu era îmbrăcat adecvat în rutier sau măcar veste de politie locala rutiera. O sa îl denunț si vreau sa îl dau în judecata. Domnul se numește Feurdean Daniel”, a menționat cititorul nostru indignat.

Cititorul nostru a spus că nu a făcut nimic până acum pentru că polițistul i-a spus că va anula procesul verbal, după ce și-a dat seama că l-a întocmit pe nedrept. ”Dar, zilele trecute m-am trezit acasă cu somația de plată a amenzii!”, precizează Sergiu.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...