fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor atrage atenția asupra intersecției străzilor Poiana cu Bucegi, din cartierul Poiana, pe care o consideră foarte periculoasă, în absența unei oglinzi care să ajute șoferii să observe eventualele autovehicule care vin din dreapta, dinspre strada Poiana.

 

”In urma semnalizarii foarte “corespunzătoare” a următoarei intersectii dintre străzile Poiana cu Bucegi din cartierul Poiana, am fost implicat într-un accident rutier din care eu am rezultat ca fiind vinovat! De ce?! Pentru ca am ieșit in intersecție pe indicatorul rutier STOP. Țin sa precizez ca viteza cu care circulam era aproape 0! Deoarece urmaream sa ies încet in intersecție și sa observ dacă vine un autovehicul din dreapta (de pe strada Poiana). Deoarece acea oglinda care trebuia instalată nu exista și nici in momentul acesta nu exista! Întrebarea este următoarea: Cum era sa îmi continui deplasarea? Având in vedere ca in aceasta intersecție nu este vizibilitate pentru autovehiculele care circula din dreapta (in cazul in care eu circul pe strada Bucegi spre strada Grădinilor)!

In aceea intersecție este necesară și obligatorie o oglinda in care sa poți observa autovehiculele care circula pe strada Poiana!”, ne-a sesizat Călin A.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate