fbpx

 
 
Scrie un comentariu

O cititoare care locuiește pe strada Macilor, în zona din spatele blocului de la Materna, ne-a transmis câteva fotografii, pentru a ne arăta cum arată zona, cu gropi și noroi, precizând că nu s-a făcut nimic în acea zonă din anul 1980, când au fost construite blocurile.

 

”Locuiesc pe strada Macilor, in spate la Materna si imi pun intrebarea cat  vom mai fi nevoiti sa ocolim gropile si noroiul. Din anul 1980, cand s-au construit blocurile, nu s-a facut absolut nimic!”, ne-a transmis Maria Pop, prezentându-ne fotografii edificatoare în acest sens.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate