fbpx

 
 
Scrie un comentariu

O mamă care este internată cu fetița ei, de câteva luni, la Spitalul din Turda, a sesizat faptul că pe timp de noapte este frig în saloane, iar copiii riscă să se îmbolnăvească din acest motiv. Ea a spus că nu există deloc încălzire, chiar dacă în această perioadă, pe timpul nopții, temperaturile coboară până pe la 4-5 grade Celsius.

 

”Sunt in spitalul Municipiul Turda cu fetita de 7 luni, este foarte rece, nu este termomentru de camera pentru temperatura. Am mentionat la doamna asistenta ca este rece si sub patura se simte. Este rece aerul tare, din cauza ca nu se da caldura, caloriferul este foarte rece”, ne-a sesizat cititoarea noastră.

Ea solicită conducerii spitalului să ia măsuri pentru remedierea situației, până când vremea și temperaturile de peste noapte vor permite să nu mai fie folosită încălzirea centrală, ținând cont că este vorba de copiii foarte mici care sunt internați, iar aceștia riscă să se îmbolnăvească.

UPDATE:

În urma sesizării, cititoarea noastră ne-a transmis că ”s-au luat măsuri” și problema a fost rezolvată.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate