fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor din Câmpia Turzii a sesizat pericolul pe care-l reprezintă o trecere pentru pietoni, situată la instersecția străzilor George Coșbuc cu Mihail Sadoveanu, care în timp a rămas fără marcajul specific, motiv pentru care conducătorii auto nu sunt atenți în zonă, iar traversarea ar putea deveni... mortală!

 

”Anul trecut in Campia Turzii pe strada George Cosbuc dupa intersectia cu strada Mihail Sadoveanu in fata BCR SA s-a infiintat o trecere de pietoni semnalizata si marcata corespunzator. Din pacate marcajul de pe asfalt in acest moment practic este inexistent (nu discutam calitatea marcajului si a vopselei folosite) fapt ce a transformat aceasta trecere de pietoni in una mortala. In lipsa marcajului de pe asfalt desi indicatoarele sunt destul de vizibile conducatorii auto ignora faptul ca acolo exista o trecere de pietoni, nici macar nu incetinesc si se comporta ca si cum nu ar fi trecere de pietoni. Mai mult se parcheaza in fata bancii (in intersectie), chiar pe trecerea de pietoni  desi Codul rutier interzice oprirea la o distanta mai mica de 25 m inainte si dupa intersectii si inainte si dupa treceri de pietoni.

Am sesizat azi in scris prin fax Primaria Campia Turzii cu situatia de mai sus si am cerut retrasarea trecerii de pietoni imediat ce conditiile meteo vor permite. De asemenea fac apel la Politia Campia Turzii care are sediul la aproximativ 200 m de locul indicat si la Politia locala sa ia in observatie aceasta intersectie si sa ia masuri de respectare a legii pana nu se va intampla o tragedie in acel loc.”, a atenționat Florin-Liviu Taloș.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate