fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Dorina Moldovan ne-a transmis câteva fotografii de pe strada Salinelor din Turda, în care a vrut să ne arate starea dezastruoasă a străzii. 

 

”Este strada de la Salină până la târg, suntem legați și la canalizare și plătesc impozit 443 lei. Nu a fost asfaltată niciodată de 33 de ani locuiesc aicea. Este situație generală: Atât Salinelor, Ocnele, Întrarea Ocnele nu au fost niciodată asfaltate, de la Salină spre târg mă refer. Aici stă și fiul lui Matei și sunt gropi și în față la el. Noi vrem să asfalteze, nu să spună că nu suntem legați la canalizare, că plătim impozit”, ne-a precizat cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate