fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Drumul care face legătura între localitățile Moldovenești și Podeni arată dezastruos, iar cei care-l străbat spun că primarul comunei Moldovenești, Ioan Mărginean, nu manifestă nici o intenție pentru a-l aduce într-o stare ”circulabilă”, chiar dacă au mai sesizat acest lucru.

”Primarul nu face nimic să repare acest drum, cât de cât! Degeaba am mers la Primărie, degeaba i-am spus că nu se poate circula! Nu face nimic! Este un dezastru! Din ce în ce mai rău! Am sesizat acest lucru și în toamnă, dar primarului nu-i pasă!”, a atras atenția o tânără cititoare a siteului nostru, Daiana.

UPDATE:

Mihai Diță, managerul unei societăți de topografie din Turda, care cunoaște situația terenurilor din zonă, ne-a contactat pentru a ne preciza că drumul respectiv nu aparține de Primăria Comunei Moldovenești, ci de Consiliul Județean Cluj, fiind în atribuțiile acestuia să-l îngrijească.

Până acum, primarul din Moldovenești nu a făcut o astfel de precizare!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate