fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Upc

Societatea de furnizare televiziune prin cablu și internet - UPC este acuzată că a trimis facturi care includ plata abonamentului pentru o perioadă de 45 de zile, față de 30 de zile (o lună) cât era până acum, modificând clauzele contractuale cu clienții fără consultarea acestora.

 

”UPC a emis factura pentru Martie 2018 obligand abonatii sai sa plateasca abonamentul pentru 45 de zile. Schimba o clauza contractuala fara acordul clientului. Precizez ca  toate serviciile facturate sunt astfel: o perioada intre 01.03 2018-13.03 2018 si alta perioada intre 14.03 2018- 13.04 2018, deci pentru 45 de zile.”, a atras atenția Ionel Bercea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator