fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un turdean care locuiește pe strada Gheorghe Barițiu din Turda a făcut cunoștință cu ”culmea procesului verbal” dat de Poliția Locală Turda. El a fost amendat pentru că polițistul local Dan Emilia a ”identificat un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare” parcat în fața imobilului său, pe trotuar și i s-a transmis somația ”prin tatăl său, cu același domiciliu”, deși tatăl său este decedat din anul 2011. Și pentru că nu s-a conformat, a primit o amendă de 300 de lei!

 

”Vă vine să credeți că am fost amendat pentru că era o mașină fără numere la mine pe trotuar? Și că polițista a scris în procesul verbal că i-a înmânat tatălui meu somația, deși tatăl meu e decedat din octombrie 2011? Iar pentru că nu m-am conformat somației, am primit o amendă de 300 de lei, deși putea să-mi dea și 100 de lei?! Asta mi s-a întâmplat mie!”, ne-a povestit turdeanul, care ne-a pus la dispoziție toate documentele, respectiv procesul verbal care i s-a întocmit, înștiințarea de plată, inclusiv certificatul de deces al tatălui său, despre care polițista care l-a amendat spunea că e viu și că i-a înmânat somația!

Citește și:

Polița Locală Turda: Lămurirea articolului în care a fost prezentat procesul-verbal încheiat de către agentul constatator Dan Emilia

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate