fbpx

Icon Scrie un comentariu

Procesverbal 01

Un turdean care locuiește pe strada Gheorghe Barițiu din Turda a făcut cunoștință cu ”culmea procesului verbal” dat de Poliția Locală Turda. El a fost amendat pentru că polițistul local Dan Emilia a ”identificat un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare” parcat în fața imobilului său, pe trotuar și i s-a transmis somația ”prin tatăl său, cu același domiciliu”, deși tatăl său este decedat din anul 2011. Și pentru că nu s-a conformat, a primit o amendă de 300 de lei!

 

”Vă vine să credeți că am fost amendat pentru că era o mașină fără numere la mine pe trotuar? Și că polițista a scris în procesul verbal că i-a înmânat tatălui meu somația, deși tatăl meu e decedat din octombrie 2011? Iar pentru că nu m-am conformat somației, am primit o amendă de 300 de lei, deși putea să-mi dea și 100 de lei?! Asta mi s-a întâmplat mie!”, ne-a povestit turdeanul, care ne-a pus la dispoziție toate documentele, respectiv procesul verbal care i s-a întocmit, înștiințarea de plată, inclusiv certificatul de deces al tatălui său, despre care polițista care l-a amendat spunea că e viu și că i-a înmânat somația!

Citește și:

Polița Locală Turda: Lămurirea articolului în care a fost prezentat procesul-verbal încheiat de către agentul constatator Dan Emilia

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Procesverbal 02

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator