fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor ne-a sesizat starea dezastruoasă în care se află o parte a străzii Gheorghe Șincai, situată în apropierea centrului municipiului Turda. 

 

”La două minute de centrul orașului, să le fie rușine! Au asfaltat doar 200 de metri anul trecut, restul e cum se vede. Măcar de ar pune niște pietriș sau ceva, ca să nu fie noroiul ăsta. Și trotuarele sunt ”varză”, efectiv îți trebuie cizme de gumă ca să poți circula pe acolo! Este inadmisibil! Nu cerem mult! Măcar să ăunăniște piatră, să nu fie noroiul ăsta, până se asfaltează”, ne-a transmis cititorul nostru.

Anul trecut, administrația locală a asfaltat o porțiune a străzii, menționându-se faptul că lucrarea a fost dificilă, atât datorită reliefului, cât și a izvoarelor subterane care există în zonă.

”A fost o lucrare dificilă care a presupus crearea drenurilor pentru captarea apei şi a izvoarelor existente în zonă, reabilitarea şi asfaltarea integrală a trotuarelor şi a carosabilului. Mă bucur din suflet să văd că locuitorii sunt atât de mulțumiți şi vom ajunge într-un final pe toate străzile! Vă asigur de implicarea noastră totală în ceea ce priveşte modernizarea infrastructurii rutiere în oraşul nostru.”, a spus primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate