fbpx

 
 
Scrie un comentariu

O mașină a Poliției Locale Turda a fost surprinsă parcând perpendicular pe două locuri de parcare. ”Dacă alți șoferi ar fi făcut asta, s-ar fi luat de ei”, spune indignat un cititor. Tu ce părere ai?!

 

”Poză efectuată pe strada Tineretului (vis-a-vis de Pizza Planet) în Turda (zona micro 2), unde parcările sunt la 45° dar Poliția Locală a preferat să parcheze paralel cu trotuarul. Dacă noi (alți șoferi) am fi făcut asta, s-ar fi luat de noi domnii polițiști.”, ne-a transmis cititorul nostru.

UPDATE:

O altă cititoare ne-a transmis o fotografie, de această dată cu un echipaj al Poliției naționale, care a lăsat autoturismul staționat în zona sensului giratoriu de la intersecția străzilor Libertății cu Dr. Ioan Rațiu, într-o zonă în care staționarea este interzisă.

”Ei pot și noi nu! Este interzisă parcarea acolo, se știe! Am dreptate? Eu am primit 3 amenzi, pe ei cine-i amendează?! Nici măcar avariile nu le aveau puse! Erau chiar lângă farmacia Galateea”, ne-a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate