fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Teclu

Un cititor al publicației noastre a transmis o poză edificatoare privind dezastrul de pe Nicolae Teclu și ansamblul de locuințe sociale.

 

S-a furat aproape tot, de la geamuri până la acoperiș, în picioare a mai rămas doar un schelet metalic, care și acela e în prag de prăbușire, totul sub ochii nepăsători ai autorităților.

„Cu această fotografie doresc să evidențiez unde sunt banii turdenilor și modul în care administrația locală gestionează bunurile publice, poliția locală trece zilnic de nenumărate ori pe lângă acel contanier dar nu se întreabă cum dispar geamurile, pereții chiar și tabla de pe acoperiș.

Asta este...pentru o roabă de nisip sau o parcare cu plată dacă depășești cu 5 minute ești cu poliția locală pe tine....”spune Hola Vasile.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator