fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un bătrân în cârje este furat, cu nesimțire, într-un magazin din Turda, situat în apropierea spitalului! Bătrânelul și-a cumpărat ceva, după care și-a pus restul de 20 de lei în buzunarul de la spate. Hoțul a acționat imediat!

S-a apropiat de bătrânel, s-a lipit de el și folosindu-se de mâna introdusă în buzunar (de formă, pentru că buzunarul nu exista, fiind adaptat tocmai pentru astfel de furturi) i-a luat restul de 20 de lei, primit de la vânzătoare. Victima nici măcar nu a sesizat că i s-au furat banii!

Totul a ieșit la iveală peste câteva minute, când sărmanul bătrânel s-a întors la magazin ca să întrebe dacă nu cumva i-au căzut cei 20 de lei.

Inclusiv pe camerele de luat vederi, trebuie să fii atent pentru a surprinde momentul, hoțul fiind specialist în acest sens.

”Așa gunoi mai rar!!! Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva când a venit omul înapoi să întrebe dacă nu i-au căzut bani pe jos. Și atunci m-am dus la camere. Prin buzunarul de la geaca și-a scos mâna și l-a furat. Profesionist! A trebuit să mă uit foarte atent și doar pe o cameră cu zoom s-a văzut”, ne-a transmis cititorul, indignat de cele întâmplate, mai ales că era vorba despre un bătrânel în cârje, amărât.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate