Scrie un comentariu

Un bătrân în cârje este furat, cu nesimțire, într-un magazin din Turda, situat în apropierea spitalului! Bătrânelul și-a cumpărat ceva, după care și-a pus restul de 20 de lei în buzunarul de la spate. Hoțul a acționat imediat!

S-a apropiat de bătrânel, s-a lipit de el și folosindu-se de mâna introdusă în buzunar (de formă, pentru că buzunarul nu exista, fiind adaptat tocmai pentru astfel de furturi) i-a luat restul de 20 de lei, primit de la vânzătoare. Victima nici măcar nu a sesizat că i s-au furat banii!

Totul a ieșit la iveală peste câteva minute, când sărmanul bătrânel s-a întors la magazin ca să întrebe dacă nu cumva i-au căzut cei 20 de lei.

Inclusiv pe camerele de luat vederi, trebuie să fii atent pentru a surprinde momentul, hoțul fiind specialist în acest sens.

”Așa gunoi mai rar!!! Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva când a venit omul înapoi să întrebe dacă nu i-au căzut bani pe jos. Și atunci m-am dus la camere. Prin buzunarul de la geaca și-a scos mâna și l-a furat. Profesionist! A trebuit să mă uit foarte atent și doar pe o cameră cu zoom s-a văzut”, ne-a transmis cititorul, indignat de cele întâmplate, mai ales că era vorba despre un bătrânel în cârje, amărât.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator