fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Situație revoltătoare azi la Câmpia Turzii, unde apropiații unui cetățean, care avea nevoie urgentă de Salvare, au fost nevoiți să aștepte aproximativ 1 oră și 40 de minute până când aceasta a sosit la domiciliul omului, deși era vorba despre un caz de urgență.

 

Persoana respectivă este Mircea Crișan, un cetățean activ al comunității din Câmpia Turzii, care a avut dese luări de cuvând în plenul Consiliului Local, încercând să atragă atenția asupra unor probleme diverse din urbe.

”Vă scriu pentru un caz care se petrece acum. O rudă de a mea, pe nume Crisan Mircea, om care s-a implicat f mult in problemele comunitatii din Campia Turzii, este in stare foarte gravă, intre timp a intrat și in comă probabil după infart așteaptă o salvare de la ora16.05. Dupa apeluri disperate am primit la 112 tranferul cu salvarea Câmpia Turzii si de acolo am fost informati ca au fost azi persoane care au asteaptat 5 ore si sa avem răbdare.

E in vârstă, dar asta nu ar trebui să fie o scuză pentru Serviciu de ambulanță. Azi dimineață a fost cu mașina personala in Turda.”, ne-a transmis persoana care ne-a sesizat cazul.

Ulterior, ni s-a precizat că Salvarea a sosit aproximativ la ora 17.40-17.45, după ce s-a solicitat intervenția încă de la ora 16.05, iar de la ora 17.00 era în stare de inconștiență, cei de pe Ambulanță constatând că aavea 240 tensiune.

”Stiu că a fost dus la Urgențe, mai mult am să stiu dimineața, asistenta de pe salvare a spus că au mai fost cazuri când pacientul a revenit din inconștiență”, ne-a mai precizat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate