Scrie un comentariu

Situație revoltătoare azi la Câmpia Turzii, unde apropiații unui cetățean, care avea nevoie urgentă de Salvare, au fost nevoiți să aștepte aproximativ 1 oră și 40 de minute până când aceasta a sosit la domiciliul omului, deși era vorba despre un caz de urgență.

 

Persoana respectivă este Mircea Crișan, un cetățean activ al comunității din Câmpia Turzii, care a avut dese luări de cuvând în plenul Consiliului Local, încercând să atragă atenția asupra unor probleme diverse din urbe.

”Vă scriu pentru un caz care se petrece acum. O rudă de a mea, pe nume Crisan Mircea, om care s-a implicat f mult in problemele comunitatii din Campia Turzii, este in stare foarte gravă, intre timp a intrat și in comă probabil după infart așteaptă o salvare de la ora16.05. Dupa apeluri disperate am primit la 112 tranferul cu salvarea Câmpia Turzii si de acolo am fost informati ca au fost azi persoane care au asteaptat 5 ore si sa avem răbdare.

E in vârstă, dar asta nu ar trebui să fie o scuză pentru Serviciu de ambulanță. Azi dimineață a fost cu mașina personala in Turda.”, ne-a transmis persoana care ne-a sesizat cazul.

Ulterior, ni s-a precizat că Salvarea a sosit aproximativ la ora 17.40-17.45, după ce s-a solicitat intervenția încă de la ora 16.05, iar de la ora 17.00 era în stare de inconștiență, cei de pe Ambulanță constatând că aavea 240 tensiune.

”Stiu că a fost dus la Urgențe, mai mult am să stiu dimineața, asistenta de pe salvare a spus că au mai fost cazuri când pacientul a revenit din inconștiență”, ne-a mai precizat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator