Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Pe strada Ion Moldovan nu se intervine cu material antiderapant!

kaufland 650x100 22.12

modulo 550

terran 650

O cititoare care locuiește pe strada Ion Moldovan din Turda (zona din spatele Pieței Centrale) ne-a sesizat faptul că în această iarnă nu s-a intervenit deloc cu material antiderapant pe această străduță, iar cei care circulă cu mașina au probleme, pentru că s-a format un strat de gheață.

 

”Poate ca dumneavoastră ati putea ajuta cetățenii de pe str. Ioan Moldovan in ce priveste gheata formata in urma înghețului si dezghetului de pe aceasta strada. Aici nu se intervine cu materiale antiderapante cel putin anul acesta nu s-a întâmplat si nu se mai poate merge cu mașinile. Rugam sa publicați această situație, poate cei responsabili cu dezapezirile si materialele antiderapante sa se indure si de straduta asta din centrul orașului”, ne-a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 23 mai, ora 17.30:

Fotbal, Cupa României. Alvio Cuzdrioara - Sticla Arieșul Turda.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...