fbpx

 
 
Scrie un comentariu

O cititoare care locuiește pe strada Ion Moldovan din Turda (zona din spatele Pieței Centrale) ne-a sesizat faptul că în această iarnă nu s-a intervenit deloc cu material antiderapant pe această străduță, iar cei care circulă cu mașina au probleme, pentru că s-a format un strat de gheață.

 

”Poate ca dumneavoastră ati putea ajuta cetățenii de pe str. Ioan Moldovan in ce priveste gheata formata in urma înghețului si dezghetului de pe aceasta strada. Aici nu se intervine cu materiale antiderapante cel putin anul acesta nu s-a întâmplat si nu se mai poate merge cu mașinile. Rugam sa publicați această situație, poate cei responsabili cu dezapezirile si materialele antiderapante sa se indure si de straduta asta din centrul orașului”, ne-a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate