fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un brăduț care era plantat în spatele blocului P3, de pe strada Lianelor din Turda, lângă dispensarul clinic, a fost tăiat în cursul nopții, de persoane neidentificate, chiar în preajma Crăciunului!

 

”Oare există poliție în Turda? Sau doarme noaptea? Suntem in democrație de 27 de ani, am vazut multe țări, dar să tai tu un braduţ nevinovat... Acei oameni l-au plantat, dar alții probabil fiind inculți, ce să aștepți?!”, ne-a transmis Fabian K.

Indignarea locuitorilor este mare și ei sugerează că ar trebui luate măsuri mai drastice atunci când se depistează astfel de persoane, care distrug ambientul din jurul lor.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate