Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: Le-au tăiat brăduțul plantat lângă bloc, cu o săptămână înainte de Crăciun!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un brăduț care era plantat în spatele blocului P3, de pe strada Lianelor din Turda, lângă dispensarul clinic, a fost tăiat în cursul nopții, de persoane neidentificate, chiar în preajma Crăciunului!

 

”Oare există poliție în Turda? Sau doarme noaptea? Suntem in democrație de 27 de ani, am vazut multe țări, dar să tai tu un braduţ nevinovat... Acei oameni l-au plantat, dar alții probabil fiind inculți, ce să aștepți?!”, ne-a transmis Fabian K.

Indignarea locuitorilor este mare și ei sugerează că ar trebui luate măsuri mai drastice atunci când se depistează astfel de persoane, care distrug ambientul din jurul lor.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...