Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: Drumul Moldovenești-Podeni e praf și pulbere!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Drumul care face legătura între localitățile Moldovenești și Podeni aratăn dezastruos, iar cei care-l străbat spun că primarul comunei Moldovenești, Ioan Mărginean, nu manifestă nici o intenție pentru a-l aduce într-o stare ”circulabilă”.

 

”Mă puteți ajuta cu publicarea pozelor cu drumul care face legătura dintre comuna Moldovenești și Podeni? Este foarte rău, iar pe domnul primar nu-l interesează. Nu s-au mai făcut reparații de cel puțin 1 an. Sesizări către primărie au fost. Și nimic. Cred că pozele sunt edificatoare”, ne-a transmis Nicoleta C.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...