Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: I-au asfaltat trotuarul și nu-și mai poate deschide poarta! Motiv halucinant: poarta se deschidea ”ilegal”!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un cititor reclamă faptul că lucrările de asfaltare pe strada Gheorghe Șincai, pe partea de trotuar, i-au blocat deschiderea porții de acces în curte. După ce i s-au dat asigurări că problema i se ”rezolvă”, azi (în ultima zi de lucrări) i-au transmis că poarta lui se deschide ”ilegal” și... e problema lui!

 

”Au depozitat borduri fără acordul proprietarilor mai bine de o săptămana, blocând calea de acces. Au asfaltat "ca la noi", astfel încât poarta nu se mai poate deschide. Am vorbit de nenumărate ori cu ei, in special cu "inginerul șef", de fiecare data mi-a răspuns: stai liniștit că facem. Astăzi a fost ultima zi de lucrări. Inginerul îmi da o replica șocanta: "ma băiete, poarta ta se deschide ilegal, spre exterior".”, ne-a transmis, indignat, I.T.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...