fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor reclamă faptul că lucrările de asfaltare pe strada Gheorghe Șincai, pe partea de trotuar, i-au blocat deschiderea porții de acces în curte. După ce i s-au dat asigurări că problema i se ”rezolvă”, azi (în ultima zi de lucrări) i-au transmis că poarta lui se deschide ”ilegal” și... e problema lui!

 

”Au depozitat borduri fără acordul proprietarilor mai bine de o săptămana, blocând calea de acces. Au asfaltat "ca la noi", astfel încât poarta nu se mai poate deschide. Am vorbit de nenumărate ori cu ei, in special cu "inginerul șef", de fiecare data mi-a răspuns: stai liniștit că facem. Astăzi a fost ultima zi de lucrări. Inginerul îmi da o replica șocanta: "ma băiete, poarta ta se deschide ilegal, spre exterior".”, ne-a transmis, indignat, I.T.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate