fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un turdean care locuiește pe strada Gheroghe Șincai din Turda, ne-a transmis mai multe fotografii, spunându-ne că pe stradă s-au executat unele lucrări pentru amenajarea unei rigole, că s-a pregătit fierul pentru turnarea betonului, iar apoi s-a astupat totul la loc, pentru că... a zis cineva că nu e ok!

 

”S-au apucat sa faca rigola pe strada Gheorghe Sincai si dupa ce au sapat, au rupt o teava de gaz si s-a stat fara gaz o noapte, dupa ce au rupt si o teava de apa, dupa ce au pregatit fierul sa toarne beton, cineva a zis ca nu e ok ce se face si sa se astupe ce s-a lucrat.

Era o rigola pe marginea strazii pentru apa, ca apoi sa se poata asfalta strada. Uite pe ce se duc banii, pe lucrari executate si apoi astupate!

Au stricat intrarile in curte la cateva case si acum astupa”, ne-a scris un locuitor al străzii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate